Támogassuk együtt a karitatív célért futó speciális csapatot!

Ultrabalaton 2019

A Busz.hu is támogatja a 2019-es Ultrabalaton verseny legkülönlegesebb csapatát. A 45 főből álló csoport tagjai ugyanis mind szervátültetettek. Ők – a szív-, tüdő-, máj- és veseátültetett-, valamint művesekezelt férfiak és nők – közösen futják le a 221 km-es távot, hogy bebizonyítsák: mindenki élhet közel teljes életet.

Ők negyvenöten, a Hétköznapi Hősök, nemcsak azért futnak – mindenki azt a távot, amit teljesíteni tud – mert egészségesek szeretnének maradni, hanem azért is, hogy könnyebbé tegyék az Imre Sándor Szeretetszínházban játszó hátrányos helyzetű gyermekek életét azáltal, hogy bevezettetik a vizet az otthonaikba. Egy vízbekötés ára 300.000 Ft. A Balaton körbefutása szimbólum: tele van vízzel, ez az életet adó víz hiányzik a kicsiny színészek otthonaiból. E nemes kezdeményezést támogatja a Független Jótékony Futókör 25 tagja így a 60 futó összesen közel 900 km-t teljesít együtt.

Csatlakozzon hozzánk, támogassa Ön is a Hétköznapi Hősök csapatát, hogy minél több gyermek hozzájusson ahhoz, aminek alapvetőnek kellene lennie: a tiszta vezetékes vízhez. A http://ultrabalaton2019.szeretetszinhaz.hu/ oldalon kiválaszthatja, mely szakaszt szeretné támogatni. Bármilyen kis összeg nagy segítséget jelent. Hálásan köszönjük a támogatást!

Kérdése van?
Árajánlatkérés