Dolgozói szállítás – a teher üzleti fölénnyé válhat!

Dolgozói szállítás – a teher ami üzleti fölénnyé válhat!

HR-esként rengeteg feladat hárulhat Önre. Toborzás, kiválasztás, szervezetfejlesztés, tréningek, motivációs stratégia kidolgozása és még sorolhatnánk. Az olyan plusz feladatot, mint a dolgozók buszoztatásának koordinálása, nagy valószínűséggel a háta közepére sem kívánja. Érthető, hiszen Ön felelne azért, hogy több tucat, vagy akár több száz kolléga minden reggel időben, jókedvvel érkezzen be a céghez. Méghozzá mindenféle fennakadás és buktató nélkül.

A felelősség nagy, a feladat nehéz, a 100%-os elégedettség pedig nem garantált. Hiszen Ön végezhet bármilyen alapos munkát, a hibátlan teljesítés nem csak a saját elszántságán múlik.

Pedig a kollégák utaztatására egyre nagyobb igény mutatkozik!

A megfelelő, szakképzett munkaerő bevonzása, majd megtartása egyre több cég számára gondot okoz. A fluktuáció a cégek döntő többségében hatalmas méreteket ölt. Épp ezért a vállalatok – főként a nagyszámú munkaerőt foglalkoztató cégek – kénytelenek kiterjeszteni azt a térséget, ahonnan munkaerőt toboroznak.

A nemzetközi nagyvállalatok térnyerésével a mikro-, kis- és középvállalkozások jelentős hányada egyszerűen eltűnt, ezért egyre nagyobb hajlandóság mutatkozik arra, hogy a munkavállalók hosszabb utat tegyenek meg a betevő megszerzése érdekében. Azonban a cégvezetők arra már nem apellálhatnak, hogy minden új, távolról érkező kolléga saját járművével, saját költségén oldja meg az utazást.

Persze vannak olyan cégek, akik kifizetik a üzemanyagköltségeket, azonban ez költséghatékony megoldásnak korántsem nevezhető. És persze arról se feledkezzünk meg, hogy saját gépkocsival nem rendelkezik mindenki.

A távolról utazó kollégák bevonzása és megtartása jóval egyszerűbb, ha a munkaadók buszjáratot is biztosítanak számukra.

Ez azonban nem azt jelenti, hogy a dolgozói szállítással járó feladatokat a nyakába kell vennie!

Mi jól tudjuk, hogy mekkora terhet ró a HR részlegre a kollégák utaztatásának irányítása, épp ezért tevékenységünket úgy fejlesztettük ki, hogy erre a problémára megoldást kínáljunk. Komplex, teljes körű szolgáltatást biztosítunk, annak érdekében, hogy a dolgozói szállításból ne egy nem kívánt többletmunka legyen.

Átvállaljuk a szállítás koordinálását, 24 órás diszpécserszolgálatot működtetünk az év 365 napján, azonnal rugalmasan reagálunk a váratlan helyzetekre és személyre szabott kedvezményeket biztosítunk, így Önnek már csak egyetlen feladata marad: köszönteni a munkatársait.

A dolgozói szállítás az Infinitours-busz.hu-val garantáltan gondtalan! Velünk a folyamatos toborzással együtt járó feladatok is azonnal megszűnnek. Ugyanis ha színvonalas, komfortos utazási lehetőséget biztosít kollégái számára, növekszik az elégedettségük, ezáltal pedig csökken a fluktuáció mértéke is.

Tapasztalja meg a buszoztatás előnyeit, munkaerőmegtartó erejét és elégedett, elhivatott kollégáival gyűrje le könnyen versenytársait!

Kérdése van?
Árajánlatkérés