Ismét késtek a kollégák? – ne a munkatársain, inkább a módszerein változtasson!

Ismét késtek a kollégák? – ne a munkatársain, inkább a módszerein változtasson!

Tik-tak. Tik-tak.

Az óra megállíthatatlanul csak ketyeg, de az Ön alkalmazottai már megint nem érkeztek meg időben? A forgalom kiszámíthatatlan, a dugók gyakoriak, az autók bizony néha lerobbannak, a vonatok meg persze késnek. Mindig így volt, feltehetőleg így is lesz. És akkor még ne is beszéljünk azokról az elálmosító, szürke reggelekről, amikor az ébresztő gyors kinyomása és a kicsit hosszabb szundikálás szinte kötelező. Elkerülhetetlen, hogy a kollégák néha késve érkezzenek.

Mindeközben teljesen érthető, hogy cégvezetőként dühíti Önt ez, hiszen ha nem indul időben a munka, az az Ön vállalatának a teljesítményét, a sikerét veti vissza.

Nem a legjobb taktika, ha leszidja kollégáit a késés miatt!

A legrosszabb verzió, ha minden késés alkalmával, nyíltan kifejezi a dühét és vitatkozik alkalmazottaival. Az örökös problémázás csak azt eredményezi, hogy egy idő után besokallnak és átmennek egy olyan munkahelyre, ahol rugalmasabban állnak a munkavállalókhoz. A lehetőségek száma tömérdek, a munkaerőhiány egyre jelentősebb, a cégeknek tulajdonképpen meg kell küzdeniük a szakképzett, megbízható dolgozókért.

Mindez persze nem azt jelenti, hogy ölbe tett kézzel kell tűrnie azt, hogy alkalmazottai nem jelennek meg időben!

A késéstől, mint problémától úgy is megszabadulhat, hogy közben még pozitív érzést is generál munkavállalóiban. Ehhez csak buszt kell bérelnie számukra, a komfortos, pontos utazás biztosítása érdekében. Ezáltal munkatársai egy plusz juttatásban részesülnek, hiszen ingyenessé válik számukra az utazás, közben pedig rákényszerülnek arra, hogy időben induljanak útnak.

Az Infinitours-busz.hu-val minden nap időben kezdődik a munka!

Mi a dolgozói buszjáratok menetrendjét minden szempont – menetidő, esetleges fennakadások, dugó – figyelembevétele mellett dolgozzuk ki, így munkatársait időben szállítjuk el vállalatához.

Komfortos járatainkkal nemcsak megtarthatja és pontossá teheti kollégáit, hanem még a lojalitásukat is növelni tudja!

Kérdése van?
Árajánlatkérés