Csapatépítő kirándulás minden nap, ahol nem rázódnak össze a kollégák

Csapatépítő kirándulás minden nap? Lehetséges!

A HR-részleg egyik legfontosabb feladata, hogy a munkavállalókat egy csapattá kovácsolja. A csapatépítő azonban nem csak egy különleges, hosszas szervezéssel létrehozott esemény lehet. A színvonalas, korszerű, komfortos dolgozói szállítással minden napra két csapatépítő is juthat!

A megfelelő munkatársi viszony nemcsak vidámabbá, hanem eredményesebbé is teszi a mindennapokat!

A legtöbben a napunk nagy részét a munkahelyünkön töltjük, így kiemelten fontos a kellemes légkör, amely a megfelelő munkakörülmények mellett a jó munkatársi kapcsolatok kialakításával érhető el. Ha nincs jó napunk, egy vicces kolléga, egy jó kis csapat, képes feldobni a hangulatot, jókedvűen pedig a munkavégzés is hatékonyabb. Legyen szó bármilyen bonyolult, nehéz feladatról is, a támogató közeg, a vidám környezet megkönnyíti a munka gördülékenységét.

A legtöbb cégnél csapatépítő mégis kevesebbszer van, mint amennyiszer kellene, hogy legyen!

A csapatépítő mindig nehezen összeegyeztethető, általában nem tud mindenki megjelenni rajta – főként a nagyvállalatoknál –, és persze a büdzsé, illetve a hosszas szervezési procedúra sem teszi lehetővé, hogy ez a program havi szinten megtörje a munkanapokat.

A minőségi céges buszjárat biztosításával két legyet üthet egy csapásra!

Megszüntetheti a cégen belül a munkaerőhiányt, azáltal, hogy a távolabb élőknek is egy megközelíthető munkahelyet hoz létre, valamint a vállalati buszjárat által lehetőséget biztosít arra, hogy a munkatársak jobban megismerjék egymást, illetve hogy a csapat összekovácsolódjon.

Mi hiszünk abban, hogy a munkába járás valódi élménnyé válhat!

Az Infinitours-busz.hu dolgozói szállítás szolgáltatása keretén belül mindent megteszünk annak érdekében, hogy ez meg is valósuljon. Meggyőződésünk, hogy az általunk biztosított tiszta, kényelmes buszokban utazás segít, hogy a vállalatok a munkábajárást kellemessé tegyék, illetve megtartsák azt, ami manapság a legfontosabb: az elkötelezett munkaerőt.

Kérdése van?
Árajánlatkérés