Sima utaztatás, kisimult homlok

Sima utaztatás, kisimult homlok? Egy HR-es napja így is kezdődhet!

Folyamatosan bosszankodik, mert szinte minden napra jut valami probléma a kollégák utaztatásával kapcsolatban? Késik a busz vagy esetleg épphogy túlságosan korán indul, és nem várja meg a munkatársakat? Az alkalmazottak rendszeresen panaszkodnak a buszok higiéniája, illetve állapota miatt?

Egy HR-es napja nem csak így kezdődhet, legalábbis velünk biztosan nem!

Képzeljen el egy olyan világot, ahol reggelente minden zökkenőmentesen megy, éppen úgy, ahogy annak mennie kell. A kollégák időben és vidáman érkeznek a munkába. A biztosított busszal mindenki maximálisan elégedett, az utazással kapcsolatban senkinek nincsenek negatív érzelmei. A munkatársak kiegyensúlyozottak, jól érzik magukat. Önnek nem kell naphosszat fogadnia a különféle panaszokat: „már megint lerobbant a busz”; „a buszsofőr ismét nem jött időben”; „a busz állapota botrányos”…

A fluktuáció miatti örökös kapkodás egyszerűen eltűnik az életéből. A toborzási feladatok a normalitás szintjére csökkennek, így a teljes HR-részleg jóval nyugodtabban végezheti a munkáját.

Mindeközben pedig az utaztatás megszervezése miatt sem kell aggódnia, a megbízott cég mindent kézben tart és irányít. A dolgozói szállítás koordinálása nem jelent terhet az Ön számára, sőt hatalmas előnyt kovácsolhat belőle.

Álomszerűnek tűnik?

Az Infinitours-busz.hu dolgozói szállítás szolgáltatása ezt a vágyálmot realizálja!

Mi átvállaljuk a szállítás koordinálását, 24 órás diszpécserszolgálatot működtetünk, méghozzá az év összes napján. Azonnal, rugalmasan reagálunk a váratlan helyzetekre és személyre szabott kedvezményeket biztosítunk.

Mi hiszünk abban, hogy a munkába járás egy kellemes élmény is lehet, épp ezért mindent megteszünk annak érdekében, hogy ezt elérhessük. Tiszta, kényelmes dolgozói buszjáratot biztosítunk. A szállítást a megrendelő cég arculatának megfelelően felmatricázott, új, kényelmes, korszerű, jól felszerelt minibuszokkal és autóbuszokkal biztosítjuk.

Tegye álomszerűvé mindennapjait, tegye a dolgozói szállítást teherből üzleti fölénnyé!

Kérdése van?
Árajánlatkérés