Fontos a korszerű buszpark, de nem elegendő!

A korszerű járműpark szükséges, de nem elegendő!

Nincs színvonalas busztársaság korszerű, karbantartott járműpark nélkül. Az autóbuszok állapotára épp emiatt mi kiemelt figyelmet fordítunk. Folyamatosan keressük az új lehetőségeket, a bevételt pedig újabb és újabb eszközök, járművek beszerzésére fordítjuk. Ennek köszönhetően vállalatunk ma már több mint 100 modern autóbusszal rendelkezik.

A felszereltség mit sem ér, ha nem társul hozzá kellő szakértelem!

Lehet egy autóbusz a legújabb, legbiztonságosabb, ha a szerelőknek, sofőröknek nincs meg a megfelelő felkészültsége, az utasszállítás garantáltan nem lesz elsőrangú, veszélytelen.

Az Infinitours-busz.hu minden szinten bebiztosítja magát, hogy az utasok biztonsága ne egy lehetőség, hanem igenis alapvető szolgáltatás legyen!

Mi nemcsak a megbízható járműparkra, hanem a kollégák szakmai felkészültségére, illetve a kiváló szervizelésre is fókuszálunk.

Uniós alapelveknek megfelelő szervizcentrumot üzemeltetünk.

Társaságunk egyik legfontosabb célkitűzése mindig is az volt, hogy utasaink a lehető legnagyobb biztonságban és kényelemben érezhessék magukat, ezért járműveink kivétel nélkül tökéletes műszaki és esztétikai állapotban indulnak útjukra. Ez a célkitűzésünk sarkallt bennünket többek között arra, hogy 2015-ben a Széchenyi 2020 pályázat keretében letegyük a dunavarsányi telephelyünk és független szervizünk alapkövét.

A legmodernebb gépekkel és berendezésekkel kiválóan felszerelt, négy kocsiállásos, 600 négyzetméteres műhelyünkben, szerelőcsarnokunkban, tehergépjármű- és buszmosónkban minden járművünket havonta egyszer átvizsgáljuk. Gyakorlatilag olyan, mintha az összes buszunk havonta műszaki vizsgát teljesítene.

Szakértő kollégáinkat folyamatosan fejlesztjük, képezzük.

Munkatársaink szakmai képzettsége és tapasztalata kimagasló. Szerelőink munkájukat lelkiismeretesen végzik, ami a balesetek megelőzése szempontjából elengedhetetlen. Sofőrjeink pedig amellett, hogy tapasztaltak, az előírásoknak is maximálisan eleget tesznek. Nálunk nincs olyan, hogy valaki a megengedettnél többet vezet és fáradtan ül a volánhoz. Mindemellett kollégáink továbbképzését, folyamatos fejlesztését is rendszeresítettük.

Az Infinitours-busz.hu a biztonságot a lehető legmagasabb szinten szolgáltatja!

Kérdése van?
Árajánlatkérés