A járvány idején is lehet biztonságos a buszozás

A járvány idején is lehet biztonságos a buszozás!

A Covid-19 nem várt feltűnése megszokott mindennapjainkat alapjaiban változtatta meg. Tömegek kezdtek el aggódni saját és családjuk egészsége miatt. Emberek sokaságának kellett megbirkóznia azzal a szokatlan gondolattal, hogy korábban természetes tevékenységeik egyszerre nem tűntek már biztonságosnak. Többek között a munkába járás, a közösségi közlekedés is veszélyessé vált, hiszen a fertőzés megelőzésének egyik sokszor hangoztatott módja épphogy a zsúfolt helyiségek elkerülése volt.

A múlt idő a téma kapcsán sajnos még korántsem helyénvaló!

A világjárvány rendkívül gyorsan hatolt be mindennapjainkba, ám annál lassabban kíván távozni. A pandémia hullámzásának végét még mindig nem látni, így nincs más választásunk, az élet nem állhat meg, a fennálló helyzethez alkalmazkodni kell.

A biztonságos közösségi közlekedésre igenis van lehetőség a járvány idején is!

Legalábbis az Infinitours-busz.hu-nál mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy járatainkban a fertőzésveszélyt minimalizáljuk. Szakavatott kollégáink rendszeresen fertőtlenítik a járművek minden apró szegletét, buszainkba kézfertőtlenítőket helyeztünk ki, illetve szellős ülésrendet biztosítunk.

A biztonság nem egy lehetőség, hanem alapvető szolgáltatás!

Tudjuk, hogy az utasszállítás hatalmas felelősséggel jár, így mi nemcsak a higiénia terén, hanem minden szinten a lehető legmagasabb szintű biztonságot szolgáltatjuk.

A vezetési időre vonatkozó szabályozásokat betartjuk, illetve járműparkunk műszaki állapotára is kiemelt figyelmet fordítunk. Saját szervizcentrumunkban az éves karbantartás és a műszaki vizsga között folyamatosan ellenőrizzük járműveinket, azaz évente többször műszaki vizsga szintű szemléket hajtunk végre. Gépparkunk mellett természetesen kollégáink szakmai felkészültségére, képzésére, fejlesztésére is koncentrálunk.

A munkavállalók számára a legfontosabb a veszélytelen és gyors utazás, a munkaadók számára pedig az egészséges, kiegyensúlyozott dolgozó a legnagyobb érték.

Ezt szem előtt tartva, saját felelősségünk tudatában, legyen szó bármilyen váratlan helyzetről is, az Infinitours-busz.hu minden téren maximális biztonságot nyújt!

Kérdése van?
Árajánlatkérés