Hogyan lehet gond nélkül megszervezni a munkatársak utaztatását?

Hogyan lehet gond nélkül megszervezni a munkatársak utaztatását?

A dolgozók szállítása sok terhet róhat a HR részlegre. Az utak zavartalan megtervezése, a járművek pontossága, tisztasága, kifogástalan külseje és műszaki állapota mind nagyon fontos szempont, és szervezéssel járó adminisztratív munkálatokat még nem is említettük. Rengeteg időt és energiát vesz el a HR-es csapattól, de a dolgozói szállítás nem csak ilyen lehet.

Az Infinitours-busz.hu teljes egészében átvállalja a szállítás koordinálását, az ügyfélnek már nem kell vele bajlódnia és dolgozóit nyugodt szívvel várhatja, hiszen tudja, hogy a legjobb kezekben vannak.

24 órás diszpécser szolgálatot működtetünk az év 365 napján. Bármikor elérhetőek vagyunk, ezért még a váratlan helyzetekre is azonnal tudunk reagálni és megtenni a megfelelő lépéseket.

Személyre szabott kedvezményekkel várjuk az új ügyfeleinket is.

Igyekszünk mindenki számára a legtöbbet nyújtani a szolgáltatásainkból.

Ezért a korszerű négy kocsiállásos, 600 négyzetméteres műhelyünket és szerelőcsarnokunkat, valamint tehergépjármű- és buszmosónkat úgy alakítottuk ki, hogy megrendelőink igényeit is ki tudja szolgálni a mi saját szükségleteink mellett.

Tehát nem csak a koordinálást, de ügyfeleink járműveit is át tudjuk vizsgálni és ha szükséges javítani is. Mindezt az utasok teljes biztonságának érdekében.

Az elkötelezett munkaerő megtartása roppant fontos, ezért a kényelem, a biztonság és a tisztaság biztosítása szinte már alap kötelezettség. Havi rendszerességgel teszteljük, és javítjuk saját buszainkat is, ha szükséges.

Szervizünk a Nemzeti Közlekedési Hatóságnál regisztrált busztanúsító hely, mely busz, személy- és tehergépjárművek javítására és szervizelésére alkalmas.

A 14 főből álló a műszaki csapatunk minden tagja minimum 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkezik, munkájukat nagy odafigyeléssel és lelkiismeretesen végzik, hiszen tisztában vannak azzal a ténnyel, hogy több utasunk és ügyfelünk biztonságáért felelnek. Inkább többször, minthogy egyszer sem vizsgálnak át valamit.

Jelenleg mintegy 100 járművet üzemeltetünk, ezek fele nagy (49-55 fős), fele pedig kisebb (6-22 férőhelyes) turistabusz.

Infinitours-busz.hu-nál megrendelőink a cégük arculatának megfelelően felmatricázott új, kényelmes minibuszokkal és autóbuszokkal is megoldhatják a szállítást.

Kérdése van?
Árajánlatkérés