Miért vezessenek a munkatársak, ha ezt más megteszi helyettük?

Megújult honlapunk a Busz.hu

Miért vezessenek a munkatársak, ha ezt más megteszi helyettük?

A toborzás során gondot jelenthet, ha a vállalat nem egy jól megközelíthető, frekventált helyen található. Az egyszerű megközelíthetőség az egyik olyan tényező, amit a munkakeresők általában szem előtt tartanak. Nem rendelkezik mindenki saját gépkocsival, így sokaknak vissza kell lépniük egy-egy pozíciótól, ha esetleg a munkahelye és a lakóhelye között túl nagy távolság van vagy esetleg csak gépjárművel megközelíthető a telephely. Könnyítse meg a toborzást, és biztosítson céges buszjáratot kollégái számára.

Az Infinitours-busz.hu -val könnyedén megoldható és kivitelezhető jelenlegi és a jövőbeli dolgozóinak az utaztatása. Cégünk teljes mértékben átvállalja a szállítás koordinálását és egyéb feladatait, így önnek ezzel semmi plusz dolga nincsen. Sokkal több időt és energiát spórolhat meg a HR-s kollégáinak, ha minket választ.
Ügyfélszolgálatunk 24 órában, az év 365 napján fogadja a hívásokat, így bármilyen nem várt helyzetben azonnal lépni tudunk.

Bár mi inkább a baj megelőzésére és kiszűrésére törekszünk.

Dunavarsányban 2015-ben létrehoztuk a szervizközpontunkat, ahol a legmodernebb gépekkel és berendezésekkel tudjuk átvizsgálni járműveinket.Jelenleg 14 munkatársunk lelkiismeretesen végzi munkáját, hiszen utasaink és partnereink biztonsága az ő kezükben is van.

Elsődleges célunk a balesetek megakadályozása, hiszen az ügyfeleink épsége és kényelme a legfontosabb.

Minden járművünket havonta egyszer átvizsgáljuk, olyan precízséggel, hogy az gyakorlatilag olyan, mintha összes buszunk havonta műszaki vizsgát teljesítene. A szerelőcsarnokunkban dolgozó munkatársaink nagy szakértelemmel és minimum 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek.

A négy kocsiállásos, 600 négyzetméteres műhelyünket, szerelőcsarnokunkat, tehergépjármű- és buszmosónkat, úgy alakítottuk ki, hogy az ne csak a mi, hanem megrendelőink igényeit is ki tudja szolgálni.

Jelenleg mintegy száz járművel szeljük az országutakat belföldön és külföldön egyaránt. Ezek fele nagy (49-55 fős), fele pedig kisebb (6-22 férőhelyes) turistabusz. A megfelelő működés alapfeltétele egy jól összehangolt rendszer, aminek a háttérmunkától a megjelenésig, a szervezés, lebonyolítás és kivitelezés is szerves részét képezi.

Igyekszünk az összes ügyfelünknek a lehető legtöbbet nyújtani, ezért kedvezményes és egyedi árajánlatokkal várjuk őket.

Kérdése van?
Árajánlatkérés