Mi a legfontosabb a kollégákat szállító buszban?

Mi a legfontosabb a kollégákat szállító buszban?

Készítettünk egy felmérést, amiből megtudhatja, hogy a munkatársak szállításakor mi a legfontosabb szempont a cégek számára.

A legtöbb esetben a HR csapatnak kell megküzdenie a munkavállalók utazásának megszervezésével, így a felmérésben is az ő véleményükre voltunk kíváncsiak.

A félszáz válaszból született kiértékeléséből kiderült, hogy a döntő többség a kollégák biztonságos utaztatását tartja a legfontosabbnak.

Fontos a biztonság, de sokan mégsem tesznek érte?

Azt látjuk, hogy bár valóban fontosnak értékelik a biztonságos utazást, a többség nem tesz azért sokat, hogy ez valóban biztosított legyen. A vállalatok nem ellenőrzik a busztársaságokat, a szállítócégek egy jelentős része pedig minimalizálni szeretné a karbantartásra szánt időt és költséget, vagy egyszerűen nincs is olyan személy a cégnél, aki el tudná látni ezt a feladatot. Ezek a vállalatok jelentős műszaki hibák mellett vesznek részt a közúti szállításban, így jelentős rizikófaktort hordoznak magukban.

Pontosan ezért fontos olyan utasszállítással foglalkozó céget találni, akik teljes körű szolgáltatást és egyben megbízhatóságot nyújtanak. Mert igenis van ilyen vállalat!

A biztonság nem egy lehetőség, hanem alapvető szolgáltatás!

Buszbérlés, dolgozói különjárat bérlése, autóbusz bérlés sofőrrel

Az Infinitours-busz.hu-nál a biztonság a lehető legmagasabb szinten van jelen, hiszen az előírások tekintetében sokkal magasabbra tettük a mércét, mint amit a jelenlegi szabályozások megkövetelnek. Járműveinket folyamatosan felülvizsgáljuk, illetve havonta elvégezzük a karbantartásukat, átvizsgálásukat. Gyakorlatilag olyan, mintha az összes buszunk havonta műszaki vizsgát teljesítene. Mindezt nem külső helyszínen végezzük, hiszen saját szervizcentrumunkban a lehető legkorszerűbb javító és diagnosztikai berendezésekkel rendelkezünk.

Megbízhatóságunkhoz természetesen nemcsak korszerű, karbantartott járműveink szükségesek, hanem jól felkészült, tapasztalt csapatunk is, akikre mindig számíthatunk. Sofőrjeink pontosak és figyelmesek, így nekünk a késéseket nem kell az utakon bepótolnunk!

A biztonságos busztársaság választásával akár életek is menthetők! Reméljük, hogy a szavak – miszerint fontos az, hogy az alkalmazottak veszélytelenül érkezhessenek be a munkahelyükre – tettekben is megnyilvánul majd!

Kérdése van?
Árajánlatkérés