Egyszerűen megoldható a munka pontos kezdése. Hogyan?

Egyszerűen megoldható a munka pontos kezdése. Hogyan?

Hiába a dolgozói szállítás, soha nincsenek bent időben a kollégák? A busszal mindig történik valami – késik, lerobban, elalszik a sofőr? A dolgozói szállításnak nem ilyennek kell lennie!

A kollégák buszos utaztatásának épphogy a tehermentesítés a lényege!

A busztársaság nyugalmat kell biztosítson. Azt a fokú bizalmat és hitelességet kell árasztania magából, hogy ne legyen az kérdéses, hogy a munkatársak minden nap épségben és pontosan érkeznek meg a munkába és zökkenőmentesen utaznak haza.

Az Infinitours-busz.hu-nál mi azért dolgozunk, hogy ezt a fokú megbízhatóságot teljesíteni tudjuk!

Sofőrjeink kiemelt figyelmet fordítanak arra, hogy az előre leszögezett időpontban garantáltan ott legyenek, így az alkalmazottaknak ne kelljen türelmetlenül várakozniuk és a munka is időben kezdetét vehesse. Sofőrjeink tapasztaltak és megbízhatóak, ugyanakkor továbbképzésükről, fejlesztésükről ennek ellenére is gondoskodunk.

Partnereink új munkatársai számára teljes körű, részletes tájékoztatást nyújtunk a felszállási pontokról és a járat érkezési idejéről, hogy probléma nélkül menjen az alkalmazkodás a jól bevált utazási rendhez. Így az új kollégákra nem kell várni sem a busznak, sem a többi munkavállalónak. A sofőrnek így nem kell behozni az úton a lemaradást, ezért arra sincs precedens, hogy gyorshajtással kelljen kockáztatni az utasok életét.

Nem történhet meg az, hogy lerobban a busz!

Meggyőződésünk, hogy egy busztársaság nem engedheti meg magának azt, hogy olyan műszaki állapotban lévő járművet engedjen az utakra, amely bármikor lerobbanhat. De sajnos a gyakorlatban sokszor találkozni ilyennel.

Mi ettől magasabbra tettük a mércét!

A hibamentes utaztatás érdekében járműveinket rendszeres műszaki ellenőrzésnek tesszük ki. .

Saját szervizközpontunkat Dunavarsányban nyitottuk meg 2015-ben. Az itt dolgozó kollégáink szakmai képzettsége kimagasló, munkájukat lelkiismeretesen és nagy odafigyeléssel végzik, ami a balesetek megelőzése szempontjából elengedhetetlen.

A balesetmentes közlekedéshez nemcsak a szakmailag felkészült szakembereink, hanem a kiválóan szervizelt és megbízható járműpark is hozzájárul.

Infinitours-busz.hu-nál sem a későn érkező sofőrökkel, sem a lerobbant buszokkal nem találkozni! Mi garantáljuk a pontos munkakezdést!

Kérdése van?
Árajánlatkérés