Meggyűlt a baja a fluktuációval? Van egy jó tippünk!

Meggyűlt a baja a fluktuációval? Van egy jó tippünk!

A krónikus fluktuáció egyre több vállalatot súlyt.

Talán sosem volt olyan nehéz megszerezni és megtartani egy jó szakembert, mint ma. A probléma jelentős, hiszen a működési hatékonyságra is rányomja a bélyegét, a megoldás viszont korántsem magától értetődő. A munkaerőhiány és az ebből adódó válsághelyzetek kezelése minden cégnek feladják a leckét.

A gördülékeny üzemeléshez feltétlenül szükséges megtalálni a fluktuáció mögött meghúzódó okot, majd erre kidolgozni a megoldást.

Mi állhat a fluktuáció hátterében?

A kiváltó okai mögött számos ok húzódhat meg.

Az első hét mindig egy rizikós időszak. Sokan már ekkor ráébrednek, hogy rossz lóra tettek, a munka, esetleg a munkahely nem felel meg az előzetes elvárásaiknak.

Ha sikerül ezen a kritikus egyhetes perióduson átlépni, még mindig benne van a pakliban, hogy a kollégák a váltás mellett döntenek. Ezekben az esetekben jellemzően a munkavállaló ráébred arra, hogy nem illik hozzá az adott munkakör, vagy pedig úgy érzi, hogy nem értékelik eléggé és tevékenységét nem ismerik el. De persze a túlmunka, a munkahely-magánélet felbomlott egyensúlya által okozott stressz és a kevésnek bizonyuló vezetői támogatás, visszajelzés is jogos ok lehet a felmondás mögött.

A felsorolásból persze az olyan egyszerű, ámbár fontos tényezők is meghúzódhatnak, mint a felsővezetővel való rossz viszony, a fizetéssel való elégedetlenség, a rugalmasság hiánya, vagy a munkahely nehézkes megközelíthetősége.

Sajnos az összes problémára nem tudunk megoldást kínálni, viszont az utóbb említettre, gond nélkül!

Azok a dolgozók, akik hosszú távon nem tudják megoldani a zökkenőmentes munkába járást, sajnos kilépnek a cégtől.

Még akkor is, ha minden más klappol. Teljesen érthető, hiszen ki szeretne minden nap hosszú órákon át utazni oda-vissza, többszöri átszállással. Várni a vonatot, buszt, villamost és remélni, hogy egyik sem fog késni, így minden járatot sikerül elérni.

Persze sokaknak nincs más választása, mikrokörnyezetükben nem találnak állást, azonban abban biztosak lehetünk, amint felszabadul egy munkalehetőség a lakóhelyük közelében, a többség azonnal váltani fog.

A dolgozói buszjárat megoldást kínálhat erre a problémára!

Az Infinitours-busz.hu-nál mi teljes mértékben levesszük a terhet a HR-részleg válláról. Átvállaljuk a szállítás koordinálását, 24 órás diszpécserszolgálatot működtetünk az év 365 napján, azonnal, rugalmasan reagálunk a váratlan helyzetekre, továbbá személyre szabott kedvezményeket biztosítunk megbízóink számára.

Kényelmes, jól felszerelt, biztonságos buszaink mindig pontosan, a meghatározott időpontban indulnak el, így az utasok fennakadások, átszállások, aggodalmak nélkül, nyugodtan érkezhetnek meg a munkahelyükre.

Célunk, hogy dolgozói szállítás szolgáltatásunkkal segítsünk megtartani azokat a kollégákat, akik a vállalatok rossz megközelíthetősége miatt készülnek elhagyni munkahelyüket.

KÉRJE IGÉNYEIRE SZABOTT ÁRAJÁNLATUNKAT ÉS RENDELJE MEG AZ ÖN SZÁMÁRA LEGINKÁBB MEGFELELŐ JÁRMŰVET!

Jelenleg mintegy 100 járművet üzemeltetünk, ezek fele nagy (49-55 fős), fele pedig kisebb (6-22 férőhelyes).

Az Infinitours-busz.hu-nál mi a megbízó cégek arculatának megfelelően felmatricázott, új, kényelmes autóbuszokkal oldjuk meg a szállítást.

Kérdése van?
Árajánlatkérés