Ide telepítse újabb üzemét, hogy munkavállalói is legyenek!

Ide telepítse újabb üzemét, hogy munkavállalói is legyenek!

Manapság a vállalatok egyik legnagyobb problémája, hogy kellő számú és felkészültségű munkatársat tudjanak alkalmazni, akikkel hatékonyan mehet a munka. Épp ezért az üzem elhelyezésében sokat számít az a szempont, hogy jól megközelíthető helyre kerüljön, így jelentős mennyiségű hadra fogható munkaerőt lehessen bevonzani. A gond csak az, hogy ez igen nagy kihívás, hiszen az ipari területek jellemzően nem a legfrekventáltabb helyen találhatóak. Azonban van egy megoldás!

Bárhová telepítheti üzemét, ha megközelíthetővé teszi azt.

Az ingázást sok munkavállaló hajlandó bevállalni azért, hogy jó munkahelyen dolgozhasson. Hosszú távon viszont egyáltalán nem mindegy, hogy az utazás pontosan milyen járművel történik.

Ma már a legtöbbek rendelkeznek saját autóval, viszont nem lehet arra apellálni, hogy az összes kolléga megtudja maga oldani a munkahelyre való eljutást, főként a hihetetlenül magas üzemanyagárak mellett.

A céges buszjárat költséghatékony és megbízható utazási/utaztatási lehetőséget kínál mind a munkatársak, mind a vállalatok számára.

Sokak olyan településeken, falvakban élnek, ahol nincsenek menetrend szerinti járatok, így számukra kifejezetten vonzó lehet egy olyan munkahely, ahol biztosított a buszjárat is.

A vállalatot segíti, nem terheli a dolgozói szállítás!

Sok ügyvezetőnek, HR munkatársnak fenntartásai vannak a munkatársak buszoztatásával kapcsolatban. Félnek, hogy sok idejüket, energiájukat követeli meg a szervezési procedúra, illetve az adminisztráció. Pedig egy professzionális busztársaság garantáltan nem ezt hozza magával.

Az Infinitours-busz.hu-nál, mi teljes egészében átvesszük a terhet az ügyvezetők és a HR csapat válláról. Így nem kell sem az útvonal megszervezésével, sem az utazás koordinálásával bajlódnia.

Teljes körű és részletes tájékoztatást nyújtunk az új munkatársak számára, a felszállási pontokról és a járat érkezési idejéről. Így időben érkezik majd meg a dolgozó, nem kell rá várni sem a busznak, sem a többi munkavállalónak. Ennek köszönhetően nem kell behozni az úton a lemaradást, ezért nem kell gyorshajtással kockáztatni a többi utas életét sem.

Ahhoz, hogy garantálni tudjuk a biztonságos utazást, létrehoztunk egy olyan magas színvonalú szervizközpontot, amely nemcsak Magyarországon egyedülálló, hanem nemzetközi szinten is megállja a helyét.

Telepítse bárhová üzemét, ránk garantáltan számíthat!

Kérdése van?
Árajánlatkérés