Az alkalmazottak nem mindig szólnak, ha elégedetlenek a busztársasággal

Az alkalmazottak nem mindig jelzik, ha elégedetlenek a busztársasággal. Nézzen utána, hogyan érnek be a kollégák!

Rossz állapotban lévő, kényelmetlen buszok, megbízhatatlan, rendszeresen késő sofőrök – bizony, ilyen is lehet a dolgozói szállítás. Méghozzá úgy, hogy erről a cég vezetősége, a HR-részleg nem is tud.

Ha problémák vannak a busztársasággal, nem biztos, hogy a munkatársak azonnal vagy valaha egyáltalán jelzik azt. Csak bosszankodnak, gyűlik bennük az elégedetlenség, a feszültség, majd egy nap előfordulhat, hogy csak ennyit mondanak: „kész, elég volt”. Pedig a céges buszjárat lényege épp az lenne, hogy plusz juttatást, plusz kényelmi faktort nyújtson a munkavállalók számára.

Ne feledje, az Ön feladata, hogy garantálja kollégái biztonságát!

A munkáltató kötelessége az, hogy ellenőrizze, hogy a biztosított busz megfelel-e az alapvető biztonsági követelményeknek, kényelmi szintnek. Természetesen amennyiben sikerül rátalálnia egy megbízható busztársaságra, ezzel biztosan nem lesz gond.

A biztonság nem egy lehetőség, hanem alapvető szolgáltatás!

Az Infinitours-busz.hu csapata minden terhet levesz a vezetőség válláról, ugyanis teljes körű szolgáltatást nyújtunk a dolgozói buszjárat biztosításában. 24 órás diszpécserszolgálatot működtetünk az év 365 napján, azonnal, rugalmasan reagálunk váratlan helyzetekre és személyre szabott kedvezményeket is biztosítunk ügyfeleink számára.

A kényelem mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk az utasok biztonságára is.

Ahhoz, hogy garantálni tudjuk a biztonságos utazást, létrehoztunk egy olyan magas színvonalú szervizközpontot, amely Magyarországon egyedülálló, és természetesen nemzetközi szinten is megállja a helyét.

Minden járművünket havonta egyszer átvizsgáljuk.

Autóbusz bérlés, autóbusz szerelés, busz szerviz, busz szerelés

Mi hiszünk abban, hogy a munkába járás is lehet egy jó élmény és a tiszta, kényelmes buszokban utazás segít, hogy a vállalatok megtartsák azt, ami mostanában a legfontosabb: az elkötelezett és kiegyensúlyozott munkaerőt.

Kérje igényre szabott árajánlatunkat és rendelje meg az Ön számára leginkább megfelelő járművet!

Kérdése van?
Árajánlatkérés