Az utak legnagyobb sztárjai – a jelen buszai

Az utak legnagyobb sztárjai – a jelen buszai

Mindig vannak olyan járművek a sztrádákon, amelyek kitűnnek a tömegből. Valószínűleg a jó öreg Ferrari, Porsche vagy az új század üdvöskéje, a Tesla az, ami mindenkinek egyből eszébe jut, pedig nem csak ezek láttán kaphatjuk fel a fejünket. Igenis a buszok között is vannak nem mindennapi, hihetetlenül korszerű példányok, amelyek mindenkit lenyűgöznek.

Nézzük is, hogy melyek ezek a buszok és mit lehet tudni róluk!

Neoplan Tourliner

49+1+1 férőhelyes, a legújabb biztonságtechnikai berendezésekkel felszerelt modern, esztétikus, biztonságos turistabusz. A Tourliner az a jármű, amit minden kicsit is buszos beállítottságú egyén biztosan megcsodál, ami nem is meglepő, hiszen egy remekül felszerelt, már-már luxus távolsági busznak számít. Nem kell hiányolni belőle a blokkolásgátlót (ABS), a kipörgésgátlót (ASR), a légkondícionálót, a mikrofont, a hűtőszekrényt, a DVD-lejátszót, a toalettet és persze az utastérben elhelyezett biztonsági öveket sem.

Setra 515 HD

49+1+1 férőhelyes, korszerű, esztétikus, biztonságos turistabusz. Több fontos biztonsági rendszer is helyet kapott a járműben. Többek között ABS-el, illetve elektronikus menetstabilizátorral (ESP) is rendelkezik, és persze minden ülésen van biztonsági öv is. Ezek mellett olyan kényelmi funkciók is biztosítottak, mint a mikrofon, a lehajtható asztal, a hűtőszekrény, a konyha, az USB port, az olvasólámpa, az egyéni légbefúvók, a CD/DVD-lejátszó, vagy a toalett.

MAN Lion’s Coach

49+1+1 férőhelyes újszerű, mutatós, biztonságos turistabusz. A MAN asszisztens rendszerek hozzájárulnak a járművezetők, az utasok és a többi közlekedő kiemelt biztonságához. Felszereltsége: ESP, ABS, klíma, mikrofon, hűtőszekrény, USB port, olvasólámpa, egyéni légbefúvók, CD/DVD-lejátszó, minden ülésen biztonsági öv és persze toalett.

Az Infinitours-busz.hu járműparkjában a legmodernebb, legbiztonságosabb buszok egytől egyig megtalálhatók. Ha felkapja a fejét egy busz láttán, lehet épp velünk találkozik! 🙂

Kérdése van?
Árajánlatkérés