Velünk zöldebb a holnap!

Velünk zöldebb a holnap!

Az Infinitours – busz.hu a környezettudatosság terén is az élen jár!

A környezetvédelem korunk egyik legfőbb feladata. Meggyőződésünk, hogy mindannyiunknak kötelessége a lehetőségekhez mérten mindent megtenni a zöld fejlődés, a szennyező és pusztító hatások csökkentése érdekében. Munkánkat éppen ezért a fenntarthatóság folyamatos szem előtt tartása mellett végezzük.

Egy buszos személyszállító cégtől azt várjuk el, hogy biztonságban és megfelelő körülmények között juttasson el egyik helyről a másikra úgy, hogy eközben minél kevésbé szennyezze a környezetét. Mi pontosan ezt tesszük és még egy kicsit többet.

Milyen lépéseket teszünk a zöld működés érdekében?

A legfőbb, amit tehetünk, hogy korszerű autóbuszokkal dolgozunk, amelyek a környezetvédelmi normáknak maximálisan megfelelnek, károsanyag-kibocsátásuk pedig minimális. Ezenfelül aprónak tűnő, de mégis lényeges dolgokra is figyelünk: az újrahasznosított papírra, a szelektív hulladékgyűjtésre, illetve a megújuló energiaforrások használatára.

környezettudatosság

A buszok a hatékonyság és a környezettudatosság terén is az elsők!

Nem lehet elmenni amellett, hogy az autóbuszok a környezetkímélésben milyen fontos szerepet játszanak.
A buszok átlagosan 45 ember szállítására képesek. Ezzel 30-nál is több személygépkocsit tudnak helyettesíteni az utakon – számolva azzal, hogy egyesek más tömegközlekedési megoldást választanak, mások pedig együtt kelnek útra.

Az energiafogyasztás és a széndioxid-kibocsátás tekintetében a busz az egyik leginkább környezetbarát közlekedési mód. Személyekre lebontva kifejezetten kevés üzemanyagot igényel és kevés éghajlatkárosító széndioxidot bocsát ki – legalábbis ha egy korszerű buszról beszélünk.

Járuljon hozzá Ön is a környezet védelméhez, válassza a buszos utazást!

 

Kérdése van?
Árajánlatkérés