Az utasok biztonsága sosem lehet kérdéses!

Az utasok biztonsága sosem lehet kérdéses!

A busztársaságok nap mint nap rengeteg ember épségéért tartoznak felelősséggel. Mi az Infinitours-busz.hu-nál felelősségünk tudatában vagyunk, épp ezért helyezünk kiemelt figyelmet járműveink karbantartására, illetve a rendszeres szervizre. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy az esetleges meghibásodásokat időben kiszűrjük.

Saját szervizközponttal rendelkezünk

Saját szervizközpontunkat Dunavarsányban nyitottuk meg, 2015-ben. Az itt dolgozó szakemberek szakmai képzettsége kimagasló. Munkájukat lelkiismeretesen végzik, ami a balesetek megelőzése szempontjából elengedhetetlen. Járműveinket kivétel nélkül havonta egyszer átvizsgáljuk, tehát gyakorlatilag olyan, mintha az összes buszunk havonta műszaki vizsgát teljesítene.

Kiemelt figyelmet fordítunk arra is, hogy a karbantartás során kizárólag kiváló minőségű alkatrészeket használjunk.

Biztonsági arzenálunk sokrétű!

Járműparkunk fiatal, színvonalas buszokból tevődik össze, így biztonsági arzenálunkban megtalálható:

– sávelhagyás-figyelő rendszer (LGS);
– automatikus vészfékrendszer;
– sebességtartó automatika követési távolság-vezérléssel (ACC);
– motortéri automatikus tűzoltó-berendezés.

utasok biztonsága

Új járművek beszerzésénél első számú szempont számunkra az egységes arculat, illetve kényelem mellett a biztonság. Flottánkban többek között a MAN és a Mercedes típusú buszok találhatók meg.

Járműparkunk átlagéletkora folyamatosan csökken, ami nemcsak biztonsági, hanem környezetvédelmi szempontból is jelentős lépés. Mára a turistabusz flottánk túlnyomó része (80%) a legjobb, EURO VI. emissziós kategóriával rendelkezik.

utasok biztonsága

A biztonság nálunk nem egy lehetőség, hanem egy alapvető szolgáltatás!

Célunk, hogy a legmagasabb szintű előírásoknak megfelelve, biztonságban juttassuk el utasainkat célállomásukra, melyre munkatársaink, képzéseink, járműparkunk és szervizhálózatuk biztosít garanciát.

Társaságuk egyik legfontosabb célkitűzése mindig az volt, hogy a járművek folyamatosan tökéletes műszaki és esztétikai állapotban indulhassanak belföldi és nemzetközi útjaikra, annak érdekében, hogy utasaink a legnagyobb biztonságban és kényelemben érezzék magukat.

Meggyőződésünk, hogy a biztonság az első számú tényező, amire a legnagyobb figyelmet kell fordítani. Számunkra a biztonságos utaztatás a legfontosabb!

Kérdése van?
Árajánlatkérés