Milyen problémák merülhetnek fel a dolgozói szállítás során?

Milyen problémák merülhetnek fel a dolgozói szállítás során?

Sok ügyvezetőnek, HR munkatársnak fenntartásai vannak a munkatársak buszoztatásával kapcsolatban. Tartanak attól, hogy a rengeteg idejüket, energiájukat felemésztő szervezési procedúra mellett rossz minőségű, csak a kollégák elégedetlenségét kivívó szolgáltatást kapnak. A félelmek érthetőek, hiszen a személyszállítás során rengeteg cég nem biztosítja az elvárható szintet.

Melyek a leggyakoribb problémák a dolgozói szállítás során?

KIÖREGEDETT BUSZOKKAL SZÁLLÍTANAK

A régi buszokon való utazás nem csupán kényelmetlenséggel jár. Ezek a buszok nem képesek a megfelelő biztonsági szintet nyújtani, semmilyen téren nem tudják a kellő megbízhatóságot szolgáltatni. Bármikor benne van a pakliban, hogy lerobbannak, és az út mentén veszteglő kollégák biztosan nem növelik a cég hatékonyságát.

ZŰRZAVAROS A KOMMUNIKÁCIÓ

Rövidnap, túlóra? Ezekről természetesen a busztársaságnak is tudnia kell ahhoz, hogy a megfelelő időpontban, a változásokhoz igazodva tudjon megjelenni a busz mind a kollégák munkába indulásakor, mind a hazaszállításukkor. Ha a kommunikációba valami hiba csúszik, könnyen előfordulhat, hogy a busz rossz helyen várakozik, amikor szükség lenne rá. Mindez természetesen a dolgozók számára a legbosszantóbb, aminek persze a munkáltató is tapasztalja majd a következményét a munkamorál romlása, illetve az elégedetlenség terén.

dolgozói szállítás

RENGETEG IDŐT KÖVETEL MEG A FUVARSZERVEZÉS

Sok vállalat nem figyel arra, hogy a fuvarszervezéssel járó terhet levegye a megbízói válláról. A járatok leszervezése így akár hosszú napokig, hetekig is elhúzódhat és rengeteg oda-vissza e-mailezés után tud csak megvalósulni.

Szállítani sokan tudnak, ám a felsorolt problémák nélküli szolgáltatást kevesen tudják biztosítani!

Mi az Infinitours-busz.hu-nál teszünk azért, hogy megrendelőink és utasaink maximális elégedettségét kivívjuk.

Buszparkunk egytől egyig korszerű, karbantartott járművekből áll, melyeket rendszeresen felülvizsgálunk. A buszok állapotára vonatkozó ellenőrzéseket saját, korszerű javító és diagnosztikai berendezésekkel ellátott szervizközpontunkban végezzük el.

De mi nem csak biztonságos és komfortos szállítást biztosítunk, valódi szolgáltatást kínálunk partnereink számára. Ennek keretében minden fuvarszervezéssel járó terhet leveszünk a cég vezetőségének, illetve a HR munkatársaknak a válláról, így kommunikációs fennakadásokkal nem kell számolni. Átvállaljuk a szállítás koordinálását, illetve 24 órás diszpécserszolgálatot biztosítunk.

A dolgozói szállítás igenis lehet problémamentes!

Kérdése van?
Árajánlatkérés