Biztonságos buszozás a téli időszakban is!

Biztonságos buszozás a téli időszakban is!

A téli hónapokban a buszvezetés fokozott figyelmet igényel, így a fagyos időszakokra mind a sofőröket, mind a járműveket fel kell készíteni!

A havas, jeges utakon a jármű könnyen kicsúszhat, irányíthatatlanná válhat, amennyiben nincs megfelelően téliesítve, vagy a sofőr nincs kellően felkészítve az effajta szituációkra. Az Infinitours Kft. azonban nem bíz semmit a véletlenre! Mindent megteszünk annak érdekében, hogy biztonságos legyen a buszozás a hideg napokon is. Ezt igazolja az is, hogy az elmúlt három évtizedet balesetek nélkül jártuk végig.

Kollégáinkat felkészítjük a télre!

biztonságos buszozás

A lehető legmagasabb biztonsági szint elérése érdekében sofőrjeink kivétel nélkül belső képzéseken, vezetéstechnikai tréningeken vesznek részt, ahol többek között a téli körülmények közötti vezetésre is felkészítjük őket.

Az elsajátított vezetési technikák, illetve a rutin azonban semmit sem számít, ha a sofőr túlterhelt. Az időjárás viszontagságai mellett ugyanis a vezetőknek a monotóniával is szembe kell nézniük, amivel rendkívül nehéz megbírkózni, ha fáradtak. Emiatt mi szigorúan vesszük, hogy a vezetési idő semmiképp sem haladhatja meg a törvényileg előírt határt.

A gumicsere sosem felejtődik el!

biztonságos buszozás

Egyesek úgy vélik, hogy a téli gumiabroncs csakis akkor hasznos, ha szakad a hó vagy jeges az út. Ez óriási tévedés!

Hét Celsius-fok alatti hőmérséklet esetén csakis a speciálisan kialakított futófelület-mintákkal és gumikeverékekkel készített téli gumik biztosítják a megfelelő tapadást. A téli abroncs mintázatát úgy alakították ki, hogy a hagyományos típusoknál több vizet szívjon fel, miközben maga a keverék lágyabb, vagyis hideg esetén nagyobb tapadást biztosít.

Az évszaknak megfelelő gumi jóval biztonságosabbá teszi a közlekedést, tehát nem is kérdéses, hogy a gumicserét mindig a megfelelő időpontban elvégezzük!

A tökéletes műszaki állapot garantált!

biztonságos buszozás
A szakmailag felkészült dolgozók és az előírásoknak megfelelő gumiabroncsok mellett a járművek műszaki állapota is rendkívül fontos a veszélytelen utazás megteremtése érdekében.

A biztonsági előírások terén sokkal magasabbra tettük a mércét, mint amit egyébként a jogszabályok előírnak. Járműveinket folyamatosan felülvizsgáljuk, illetve havonta kötelező karbantartást végzünk, saját, korszerű javító és diagnosztikai berendezésekkel ellátott szervizközpontunkban.

Az Infinitours Kft.-vel a biztonságos buszos közlekedés nem kérdéses se télen, se nyáron!

Kérdése van?
Árajánlatkérés