Három évtized alatt nulla baleset az Infinitours Kft.-nél – mi a társaság titka?

Három évtized alatt nulla baleset az Infinitours Kft.-nél – mi a társaság titka?

A közúti közlekedés köztudottan a legveszélyesebb mód arra, hogy az egyik pontból eljussunk a másikba. Épp ezért jelentős kihívás a busztársaságok számára, hogy hosszú távon is balesetmentesen róják az utakat. Ám a kellő elszántsággal, odafigyeléssel és precizitással a nulla baleset egyáltalán nem lehetetlen küldetés.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az Infinitours – busz.hu példája, amely vállalat immár több mint harminc éve töretlenül, közlekedési balesetek nélkül járja a világot!

A kérdés ezek után jogosan merül fel: miként lehet elérni ezt a nem mindennapi biztonsági szintet?

Az első és legfontosabb komponens: a jó felfogás.

Az Infinitours – busz.hu beállhatott volna a sorba és tehetett volna csupán annyit a biztonságos utaztatás érdekében, amennyit muszáj, tehát a kötelező éves műszaki vizsgákra felkészíthette volna járműveit. Ám a társaság ennyivel nem elégedett meg!

A vállalat számára egyáltalán nem mindegy, hogy az előírt ellenőrzések között mi történik a járművekkel. Munkájuk során a nyereség maximalizálása helyett a 100%-os biztonságot helyezik a központba.

nulla baleset

„Műszaki vizsga”, méghozzá havonta!

A megfelelő biztonsági szintet nem elég akarni, tenni is kell érte! Az Infinitours – busz.hu létrehozott egy olyan szervizközpontot, amely Magyarországi szinten egyedülálló. A 2015-ben megnyitott dunavarsányi központban minden használatban lévő járművet havonta egyszer átvizsgálják, tehát gyakorlatilag olyan, mintha az összes busz havonta műszaki vizsgát teljesítene.

A legmodernebb gépekkel és berendezésekkel felszerelt, négy kocsiállásos, 600 négyzetméteres műhelyből, szerelőcsarnokból, tehergépjármű- és buszmosóból a járművek tökéletes műszaki és esztétikai állapotban gurulnak ki.

Korszerű járműpark, a legkorszerűbb biztonsági funkciókkal.

Az elöregedett járművek rengeteg veszélyt rejthetnek magukban. A busztársaság azonban kizárólag modern, a mai biztonsági feltételeknek maximálisan eleget tevő autobuszokkal rendelkezik.

Az Infinitours – busz.hu jelenleg mintegy száz járművet üzemeltet, ezek fele nagy (49-55 fős), fele pedig kisebb (6-22 férőhelyes) turistabusz.

nulla baleset

És ami nélkül semmi sem menne: elhivatott, felkészült szakemberek.

Az elvárt biztonsági szint a profi, elkötelezett szakemberek nélkül sosem lenne elérhető. A busztársaság ezt a tényezőt sem hagyja figyelmen kívül. A sofőrök rendszeresen képzéseken vesznek részt, a megszabott vezetési időt sosem lépik túl. A 14 főből álló műszaki csapatot pedig több tízéves szakmai tapasztalat, felkészültség, precizitás és segítőkészség jellemzi.

Ezen tényezők együttesen eredményezik azt, hogy több mint három évtizede balesetmentesen járják az utakat az Infinitours – busz.hu járművei.

Kérdése van?
Árajánlatkérés