A legújabb technológiákkal, a legmagasabb biztonsági szintért!

A legújabb technológiákkal, a legmagasabb biztonsági szintért!

Járműparkunk korszerű, kényelmes és persze maximálisan biztonságos autóbuszokból áll. Buszaink egytől egyig a legújabb elektronikus rendszerekkel vannak felszerelve, amelyek a biztonsági intézkedéseket maradéktalanul támogatják. De mi található meg konkrétan a biztonsági arzenálunkban? Adunk egy kis ízelítőt!

Sávelhagyás-figyelő rendszer (LGS)

Biztonságosan a forgalomban, pontosabb sávfelismerés révén! Buszaink a legkorszerűbb kameratechnológiával vannak felszerelve, így az LGS korábban nem tapasztalt megbízhatósággal felügyeli, hogy a sofőr a sávjában marad-e. Amennyiben az autóbusz irányjelzés nélkül lépi át a sávjelölést, a sávtartó rendszer hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt. Így segíti minimálisra csökkenteni a balesetek kockázatát.

A vezetősegítő rendszer 60 km/h fölötti sebességnél automatikusan aktiválódik.

Automatikus vészfékrendszer

Az EBA vészfékasszisztens-rendszer új generációja tovább fokozza buszaink biztonságát. Az újonnan kifejlesztett rendszer egyesíti a jármű elején lévő radaros érzékelőktől és az első szélvédőbe épített kamerától érkező információkat. Az így létrejövő szenzorfúzió révén a rendszer csak még gyorsabban és még nagyobb biztonsággal ismeri fel a veszélyhelyzeteket, és komoly probléma esetén még hamarabb tud vészfékezést kezdeményezni.

Sebességtartó automatika követési távolság-vezérléssel (ACC)

Még a legprofibb sofőrökkel is előfordul, hogy a sebességet alábecsülik, az előttük haladó járműtől való távolságot pedig túlbecsülik. Az ACC rendszernek köszönhetően azonban ez nem jelenthet problémát!

A sebességtartó automatika követési távolság-vezérléssel képes arra, hogy mind a menetsebességgel, mind az elöl haladó járműtől való távolságot az előzetes beállításoknak megfelelően, önműködően szabályozza.

biztonsági szint

Motortéri automatikus tűzoltó-berendezés

A motortérben keletkező tűz gyors megfékezése hihetetlenül fontos. Ezt garantálja az automatikus rendszer. Ennek köszönhetően lehetőség van arra, hogy motortűz esetén az utasok biztonságban el tudják hagyni az utasteret. Legkorszerűbb turistabuszainkat ezzel a készülékkel szereltük fel. Ez a tűzoltó-berendezés Magyarországon egyelőre nem kötelező, ezért az új járműveknek nem széria tartozéka. Magas bekerülési költsége ellenére mégis igen hasznos kiegészítő biztonsági szerkezet, melynek meglétét elengedhetetlennek tartjuk.

A biztonság az Infinitours-busz.hu-nál nem egy lehetőség, hanem alapvető szolgáltatás!

Kérdése van?
Árajánlatkérés