A labilis gazdasági helyzetben is vannak biztos pontok – ilyen az Infinitours Kft. is!

A labilis gazdasági helyzetben is vannak biztos pontok – ilyen az Infinitours Kft. is!

A válság, az egyre inkább eluralkodó gazdasági bizonytalanság, a váratlan intézkedések és szabályozások érthető módon mind rengeteg kérdést és kételyt vetnek fel a gazdaság szereplőiben. Ki az a partner, aki ilyen körülmények között is kitart, és garantáltan lehet rá számítani? Ki az, aki a barátságtalan környezetben is korrekt szolgáltatást nyújt? 

Jogosak a félelmek, de valami biztos: megbízóinknak nem kell tartaniuk, mi senkit nem hagyunk magára!

Immár több mint 30 éve számíthatnak ránk!

Az Infinitours-busz.hu működése biztos alapokon nyugszik. Nagy múltra tekintünk vissza, hiszen több mint három évtizede töretlenül, balesetmentesen rójuk az utakat. Ez idő alatt szembenéztünk már több gazdasági fordulattal, recesszióval és konjunktúrával is, de a buszaink sosem kerültek parkolópályára. 

A vállalatoknak garantálni tudjuk, hogy bennünk egy stabil, kiegyensúlyozott partnerre tehetnek szert! Legyen szó bármilyen nehézségről is, tapasztalatunknak, nyitottságunknak és szakképzett munkatársainknak köszönhetően találunk rá megoldást. 

Infinitours

Szolgáltatásunk minőségéből nem engedünk!

Sok cég beleesik abba a hibába, hogy amint valami gazdasági nehézség adódik, a takarékoskodást egyenlővé teszik a szolgáltatás minőségének romlásával. Nálunk nincsenek félmegoldások, nincsenek kiskapuk! Nem nézünk félre, nem alkuszunk meg. 

Küldetésünk, hogy az embereket eljuttassuk úticéljukhoz, méghozzá biztonságban és kényelemben. Nálunk a biztonság nem egy lehetőség, hanem alapvető szolgáltatás. Ezért fordítunk most is, ahogy mindig kiemelt figyelmet járműparkunk karbantartására, munkatársaink képzésére.

Bízunk benne, hogy a gazdasági helyzet rövidesen jobbra fordul, de addig is, partnereink minden további nélkül számíthatnak ránk! 

Kérdése van?
Árajánlatkérés