A dolgozói szállítás előnyei – miért érdemes buszjáratot biztosítani a kollégáknak?

A dolgozói szállítás előnyei – miért érdemes buszjáratot biztosítani a kollégáknak?

Ma az egyik legfontosabb szempont, amire a munkáltatóknak figyelniük kell, az a dolgozóik elégedettsége és jóléte. Legalábbis ha az egyre több szektort sújtó munkaerőhiánnyal és az óriási méreteket öltő fluktuációval nem szeretnének megküzdeni, akkor erről semmiképp sem szabad megfeledkezni. 

Meggyőződésünk, hogy a dolgozói buszjárat biztosítása egy olyan lehetőség, amely segíthet a munkáltatóknak abban, hogy javítsák dolgozóik életminőségét, lojalitását és vállalatuk hatékonyságát. Az Infinitours Kft. – busz.hu dolgozói buszjárat szolgáltatásának számos pozitív hatása van mind az alkalmazottak, mind a vállalat számára.

Egészségesebb és boldogabb dolgozók

A buszjárat segít a munkavállalóknak csökkenteni az utazásból adódó stresszt és fáradtságot, így a kollégák jobban, illetve kiegyensúlyozottabban érzik magukat, amikor megérkeznek a munkahelyükre. Emellett a buszon való utazás lehetőséget nyújt a pihenésre, dolgozásra, olvasásra vagy akár a kollégákkal való beszélgetésre is.

dolgozói szállítás

Kevesebb munkahelyi stressz

Ha a dolgozók nyugodtan és kényelmesen érkeznek a munkahelyükre, akkor a munkájukra tudnak koncentrálni, és kevésbé lesznek idegesek vagy stresszesek. Ez növelheti a produktivitást és az elkötelezettséget is.

Költségcsökkentés

A munkáltató által biztosított buszjárat használata megszünteti a dolgozók utazási költségeit. Ez a dolgozók anyagi terheit enyhíti, így akár egyfajta plusz juttatásként, bónuszként is lehet rá tekinteni, főként ma, amikor az üzemanyagárak az egekben vannak. 

Környezettudatosabb működés

Ma minden vállalatnak kötelessége tenni valamit a zöldebb, környezetbarátabb működés érdekében. A dolgozói buszjárattal csökkenthető az autóhasználat, és ezzel párhuzamosan a károsanyag kibocsátás is, így kifejezetten előnyös hatása van a környezetre. 

dolgozói szállítás

A dolgozói szállítás egy hatékony módja annak, hogy a munkáltatók segítsék alkalmazottaikat az egészségesebb és boldogabb élet elérésében, valamint javítsák a vállalatuk hatékonyságát és megítélését is.

Az utazás biztosításával a vállalatok csakis nyerhetnek! 

Ha Ön is szeretne munkatársai számára egy megbízható, kényelmes és modern szállítási megoldást biztosítani, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, szívesen segítünk Önnek a legjobb megoldás kiválasztásában.

Kérje az igényekre szabott árajánlatunkat! >>>

Kérdése van?
Árajánlatkérés