Dolgozói szállítással zöldíthetőek a vállalatok

A környezetvédelem fontossága egyre inkább hangsúlyos szerepet kap mind a mindennapi életben, mind pedig a vállalati szférában. A vállalkozásoknak ma már kötelessége tenni valamit a környezetvédelem érdekében. Ennek oka, hogy a bolygónk egyre inkább szenved a globális felmelegedés és a károsanyag-kibocsátás okozta problémák miatt. De mit tehetnek a cégek a Földünk védelme érdekében? 

Indítsanak vállalati buszjáratot!

Az autóbuszoknak köszönhetően a munkavállalók egyszerre érkezhetnek dolgozni, ami jelentősen csökkentheti a károsanyag-kibocsátást. Egyetlen járművel akár 40-50 munkavállaló szállítható, így csökken a közlekedési dugók és az autók száma a közutakon. Emellett a vállalatoknak sem kell aggódniuk a parkolási problémák miatt, hiszen a buszok központi helyeken állomásoznak.

dolgozói
Modern és környezetkímélő buszainkkal az Ön vállalata is zöldbe borítható!

Az Infinitours-busz.hu egy olyan busztársaság, amely környezetbarát módon üzemel. Fiatal járműparkunk korszerű technológiákkal van felszerelve, melynek köszönhetően buszaink károsanyag-kibocsátása kimondottan alacsony. 

Dolgozói szállítás szolgáltatásunk keretében a buszjáratokat kifejezetten a vállalatok igényeihez igazítjuk, így ideálisak a munkavállalók szállítására. A kollégák számára is vonzó, egyfajta plusz juttatásként is funkcionáló buszjáratokkal a cégek nemcsak a környezetet védik, hanem költségeiket is csökkentik. Hiszen minden extra hozzájárul ahhoz, hogy a kollégák lojálisak maradjanak a céghez. 

A dolgozói szállítás lehetőséget nyújt a vállalatoknak, hogy zöldítsék működésüket. A modern és környezetbarát buszjáratokkal a munkavállalók környezetkímélő módon érkezhetnek dolgozni, ami a cégek ökológiai lábnyomát is csökkenti. Az Infinitours Kft. elkötelezett a környezetvédelem mellett, és segítséget nyújt azoknak a vállalatoknak, akik hasonlóan fontosnak tartják a fenntarthatóságot. 

Ha Ön is szeretné zöldíteni vállalatát, ne habozzon, vegye fel velünk a kapcsolatot! >>>

Kérdése van?
Árajánlatkérés