Fáradtan érkeznek a kollégák a munkába? Itt a megoldás!

Rengeteg munkatársa utazik hosszú kilométereket, míg megérkezik a céghez? Úgy látja, hogy megviseltek, összetörték, már azelőtt, hogy a feladatkörük elvégzéséhez nekifogtak volna? HR vezetőként mindent bevet, mégsem tudja, hogy miként növelje kollégái motivációját, lelkesedését, ezáltal pedig hatékonyságukat?

Nem csak Ön küzd ezzel a kilátástalannak tűnő helyzettel!

Manapság általános probléma, hogy a vállalatok a megfelelő számú és szakképzettségű munkavállalóikat nem találják meg üzemük közvetlen közelében, ezért kénytelenek távolabbi térségekből bevonzani őket. Az utazás azonban már önmagában is rettentően fárasztó, így a HR részleg számára rövidtávon a dolgozók bágyadtsága, hosszútávon a felmondása, a fluktuáció okoz gondot. Hiszen az alkalmazottak nagy része, amint a lakóhelyéhez közelebb eső ponton talál állást, azonnal a munkahelyváltás mellett dönt.

De utánanézett már, hogy kollégái milyen járművekkel érkeznek?

A kényelmetlen, rozoga, szagos, nyáron meleg, télen hideg buszok nem is csoda, ha elégedetlenné teszik munkatársait. Pedig a dolgozói szállítás rengeteg busztársaságnál ezekkel a jellemzőkkel írható le.

A kollégák utazása pihentető is lehet!

Mi hiszünk abban, hogy a munkába járás igazi élménnyé válhat, épp ezért célkitűzésként is ezt állítottuk magunk elé . A tiszta, kényelmes, korszerű, jól felszerelt buszokban nincs kellemetlen zötykölődés. Meggyőződésünk, hogy egy kis odafigyeléssel pihentető utazás biztosítható, a járművekben a kollégák kikapcsolhatnak, megnyugodhatnak.
Mindennek biztosítása érdekében légkondicionáló berendezéssel, wifivel és a lehető legkényelmesebb ülésekkel felszerelt buszokat kínáljuk Önnek a nyugalmas dolgozói szállítás elérése érdekében.

Az Infinitours-busz.hu-val idillikus napok várnak mind a munkavállalókra, mind a HR részlegre!

Biztosan Önt is sokszor bosszantja, hogy bár rengeteg idejüket veszi el a kollégák buszoztatásának megszervezése, mégis főként a nemkívánatos utazás az, ami végül elüldözi őket. Ám velünk nemcsak a távolról érkező kollégák megtartása válik egyszerűvé, hanem HR vezetőként az Ön dolgát is megkönnyítjük!

Kiegyensúlyozottabbá válnak a mindennapjai, azáltal, hogy az utaztatással járó terheket tulajdonképpen teljes egészében levesszük a válláról. Ennek mikéntjéről korábbi cikkünkben részletesen beszámoltunk.

Eltökélt célunk, hogy a munkáltatókkal és a munkatársakkal a dolgozói szállítás új szintjét ismertessük meg, amellyel mindennapjaikban minőségi javulás érhető el.

Kérdése van?
Árajánlatkérés