Ön is tart a kollégák buszoztatásától?

Ön is tart a kollégák buszoztatásától?

Sok cégvezetőnek fenntartásai vannak a munkatársak buszoztatásával kapcsolatban. Félnek, hogy temérdek erejüket, idejüket követeli meg a szervezési procedúra, úgy, hogy még folyamatos fennakadások is vannak a járattal. A kollégák nem érkeznek meg időben, a sofőr megbízhatatlan, a jármű pedig veszélyes és kényelmetlen – így amellett, hogy az utaztatás fix havi kiadást ró a cégre még a munkavállalók elégedettségét, elkötelezettségét is rombolja.

Igen, valóban ilyen is lehet a dolgozói szállítás, csak nem velünk!

Az Infinitours-busz.hu színvonalas busztársaság, ahol a megbízhatóság nem kérdéses. Mi átvállaljuk a szállítás koordinálását, 24 órás diszpécserszolgálatot működtetünk az év 365 napján, azonnal rugalmasan reagálunk váratlan helyzetekre is és személyre szabott kedvezményeket biztosítunk, így Önnek már csak egyetlen feladata marad: köszönteni a munkatársait.

A dolgozói szállítást a megrendelő cég arculatának megfelelően felmatricázott, új, kényelmes, korszerű, jól felszerelt minibuszokkal és autóbuszokkal biztosítjuk.

Velünk nemcsak Ön jár jól, hanem a munkatársai, az utakon közlekedő összes sofőr, sőt a bolygó is, ahol él!

● Az utaztatással járó összes feladatot egy kézben tartjuk.
● Rejtett költségekkel nem kell számolnia, átlátható számlázást kínálunk.
● Korszerű, wifivel és légkondicionálóval felszerelt járművekkel dolgozunk.
● Professzionális szervizcentrummal és sofőrjeink képzésével a maximális biztonságot garantáljuk.
● A folyamatos jármű-fiatalítással a környezetbarát közlekedésért is teszünk.

Busztársaságunk a dolgozói szállítás során is a maximumot nyújtja!

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a kollégák mindig időben (link a korábbi cikkre: Ismét késtek a kollégák?) érkezzenek és a lehető legkomfortosabb körülmények között utazzanak, hogy a munkanapot kipihenten, jó hangulatban (link a korábbi cikkre: Fáradtan érkeznek a kollégák a munkába?) kezdhessék.

Velünk a dolgozói szállítás teherből könnyedén üzleti fölénnyé válhat! Tegye próbára szolgáltatásunkat és váljunk együtt sikeressé!

Kérdése van?
Árajánlatkérés